AdWords Månedsrapportering

Når man har fået sin Google AdWords kampagne op at køre modtager man en helt masse data, især hvis man har valgt at integrere Google Analytics. Disse data kan godt virke en smule overvældende, især hvis man tidligere ikke har erfaring med at behandle datasæt eller blot synes, at dashboardet virker forvirrende. Måske har du og din virksomhed bare ikke tid til at sidde og arbejde med tallene, og udtrække de allermest relevante nøgletal – det kan nemlig kræve en lille smule tid og tilvænning, når man arbejder med AdWords.

Hos Jaskov Consult elsker vi at nørde med statistikker og tal, og vi vil derfor rigtig gerne hjælpe dig med at finde hoved og hale i dine AdWords resultater. Vi tilbyder blandt andet en månedlig afrapportering af Google AdWords, hvilket betyder at du kan læne dig tilbage og fokusere på andre områder af din forretning, da vi sørger for at melde tilbage med de allervigtigste informationer hver måned. Vi anbefaler endvidere, at man kobler denne månedlige afrapporting sammen med en løbende Google AdWords optimering, hvor vi løbende sørger for at holde styr på AdWords kampagnerne, så de hele tiden giver den bedste mulige ROI (Return on Investment). Vi har mange års erfaring med Google AdWords, har alle Googles certificeringer, er et Google Partner bureau og Thomas Jaskov har desuden skrevet en bog om Google AdWords. Ved at benytte os til din månedlige Google AdWords afrapportering er du sikret service fra en af de mest erfarne AdWords specialister i Danmark.

I samarbejde finder vi de mest relevante ting at afrapportere, og ved nærmere dialog kan vi desuden aftale, hvor ofte dig og din virksomhed ønsker at modtage afrapportering. Hvis du ikke er sikker på, hvad du ønsker at få rapporteret hjælper vi dig gerne med at danne et overblik, før vi går i gang med selve afrapporteringen.

Hvis du og din virksomhed har Google Analytics tilknyttet kan vi også udlede mange interessante statistikker, som kan inkluderes i rapporten månedligt. Ved at kombinere de to får man et rigtig stærkt værktøj, som kan hjælpe en utrolig meget, når man skal finde ud af, hvor man står henne i forhold til afkast på ens markedsføringsbudget. Har din virksomhed ikke tilkoblet eller tilknyttet Google Analytics står vi også klar til at hjælpe med opsætning, og vil hjertens gerne sørge for at det bliver aktiveret på Jeres hjemmeside, så I kan begynde at lære meget mere om jeres læsere, kunder og deres adfærd. Det er nemlig et virkelig godt værktøj, når man skal finde ud af, hvad der fungerer godt på ens hjemmeside og hvor der er plads til at man kan intensivere optimerings-arbejdet.

Vores vigtigste mål er at have 100% tilfredse kunder, og vi gør derfor alt hvad vi kan for at opfylde dette mål. Det betyder blandt andet, at vi har en 100% tilfredshedsgaranti der siger, at hvis du ikke er tilfreds med det arbejde vi har gjort skal du ikke betale for noget som helst.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & AdWords?

Med Jaskov Consult ApS som din SEO- og Google AdWords samarbejdspartner er du garanteret:

  • Højt serviceniveau. Månedlig afrapportering. Max. 24-timers svartid. Venlige og smilende
  • Fokus på kvalitet. Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet
  • Datadrevet tilgang. Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests
  • SEO- og AdWords bureau. Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og AdWords
  • Ingen bindingsperioder. Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en uforpligtende dialog omkring dine ønsker og løsningsmuligheder.

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & AdWords Specialist

+45 30111235

thomas@jaskovconsult.dk