Løbende AdWords-optimering

Selvom du måske har fået gennemført en AdWords kampagne med stor succes kan det stadig være besværligt at finde ud af, hvordan man helst præcis kommer i gang med den næste kampagne. Der er nemlig altid nye søgeord at finde eller eksperimenterende måder, hvorpå man kan få en endnu bedre konverteringsrate eller lavere CPC. Hvis du ikke har tiden eller lysten til at sætte dig ind i alt AdWords har at byde på står vi heldigvis klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder løbende AdWords optimering, hvilket betyder at du i trygge hænder kan overlade al AdWords til os, da vi kommer til at sørge for, at dine AdWords kampagner kører så gnidningsfrit som muligt og med den bedste mulige pris på de mest relevante søgeord for dig.

Det smarte ved at køre både AdWords og organisk søgemaskineoptimering er, at du får det bedste fra begge verdener. Imens din AdWords kampagne på kort sigt hjælper dig med at få konverteringer og besøgende ind på siden ligger den organiske optimeringsproces og ulmer i baggrunden, og betyder at du på lang sigt får skabt en rigtig sund hjemmeside, som tiltrækker en masse trafik fra Google og andres søgemaskiner. Dog kræver begge typer marketing en kontinøs optimeringsproces, da man ellers risikerer at blive overhalet af konkurrenterne eller blive uddateret på best practices og lignende.

Eksempler på det løbende optimeringsarbejde kunne være at vi sørgede for at følge pristendensen på de forskellige søgeord, løbende tjekkede konkurrenters AdWords profiler for at se, om der er nogle lavthængende frugter der kan ”hugges” eller ”blot” kigger på den data der er tilgængelig for at se, om der er nogen steder, hvor der kan optimeres så AdWords kampagnerne bliver endnu skarpere og derved skaber en højere ROI for din virksomhed. Digital marketing er fantastisk idet der altid er noget nyt man kan give sig i kast med, hvilket betyder at man aldrig helt er færdig med sit optimeringsarbejde. Ved løbende AdWords optimering optræder der derfor en mulighed for at øge sin eksponering over for kunderne, hvilket i sidste ende giver en bedre synlighed, flere kunder og en bedre RoI (Return on Investment) ved hjælp af Google AdWords.

På den måde kan du lægge tid og energi i de ting, du er allerbedst til. Det er klart at et sådant samarbejde som dette kræver 100% gensidig tillid, og vi bærer desuden et stort ansvar, idet marketing kan være et meget vigtigt værktøj for at virksomheder kan få en tilpas omsætning. Derfor gør vi en stor ære i at løbende holde vores kunder opdateret, og beslutter du dig for at benytte os til at udføre løbende AdWords optimering garanterer vi, at vi hele tiden vil holde dig opdateret, hvis der sker nogle drastiske ændringer, som kan have betydning for dig og din virksomhed. Vores vigtigste mål hos Jaskov Consult er at have 100% tilfredse kunder, og vi går derfor meget langt for at sørge for, at dette mål bliver opfyldt. Vi tilbyder en tilfredshedsgaranti der betyder, at du får pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med resultatet.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & AdWords?

Med Jaskov Consult ApS som din SEO- og Google AdWords samarbejdspartner er du garanteret:

  • Højt serviceniveau. Månedlig afrapportering. Max. 24-timers svartid. Venlige og smilende
  • Fokus på kvalitet. Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet
  • Datadrevet tilgang. Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests
  • SEO- og AdWords bureau. Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og AdWords
  • Ingen bindingsperioder. Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en uforpligtende dialog omkring dine ønsker og løsningsmuligheder.

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & AdWords Specialist

+45 30111235

thomas@jaskovconsult.dk