SEO Workshop

En SEO workshop kan vise sig at være ekstremt givende for dig og din virksomhed, idet de deltagendes vidensniveau øges, hvilket kan vise sig at være bedre på lang sigt end at vi blot kommer ind fra sidelinjen og hjælper. Ved at afholde en SEO workshop gennemgår vores ekspert, Thomas Jaskov, et eller flere emner, som vi i dialog finder frem til kunne være givende for jeres virksomhed.

En SEO workshop bliver tilpasset til din organisations kompetenceniveau, så alle deltagere kan forstå indholdet og få noget nyttigt ud af det. Thomas Jaskov har mange års erfaring med at afholde workshops, og han sørger for at inkludere alle deltagere med plads til spørgsmål, så alle får den bedste mulige læring ud af workshoppen. Efter endt workshop vil vi sende undervisningsmaterialet ud til Jeres virksomhed, så I kan benytte det til senere brug, hvis I skulle få brug for repetition.

Fordelen ved at købe en workshop er, at det løfter vidensniveauet i din virksomhed, hvilket kan forårsage at medarbejderne bliver bevidste om, hvordan de skal tænke i en SEO sammenhæng, når de eksekverer deres daglige arbejde. Det er en fantastisk fordel ved en SEO workshop, idet det kan forbedre søgemaskineoptimeringen for din virksomheds hjemmeside indirekte, og spare dyre konsulentimer senere hen.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få løftet vidensniveauet, så I kan blive endnu stærkere til at udføre søgemaskineoptimering. Det er en investering som har mulighed for at give et fantastisk afkast – ud over at få praktiske værktøjer, som kan bruges umiddelbart efter workshoppen er vores oplevelse også, at det er sjovt og lærerigt for alle deltagere. Vi tilpasser enhver workshop til den specifikke kunde, og nærmere detaljer aftales som regel i forbindelse med et møde eller pr. mail. Vi er åbne over for alle typer SEO workshop, så det er kun fantasien der sætter grænser.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som din SEO- og Google Ads samarbejdspartner er du garanteret:

  • Højt serviceniveau. Månedlig afrapportering. Max. 24-timers svartid. Venlige og smilende
  • Fokus på kvalitet. Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet
  • Datadrevet tilgang. Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests
  • SEO- og Google Ads bureau. Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads (AdWords)
  • Ingen bindingsperioder. Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en uforpligtende dialog omkring dine ønsker og løsningsmuligheder.

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior Google Ads & SEO Specialist

+45 30111235

thomas@jaskovconsult.dk