Google Ads Månedsrapportering

Google Ads Månedsrapportering

Når man har fået sin Google Ads (AdWords) kampagne op at køre modtager man en hel masse data, især hvis man har valgt at integrere Google Analytics. Disse data kan godt virke en smule overvældende, især hvis man tidligere ikke har erfaring med at behandle datasæt eller blot synes, at Googles Ads’ brugergrænseflade virker forvirrende. Måske har du og din virksomhed bare ikke tid til at sidde og arbejde dybdegående med tallene, og udtrække de allermest relevante nøgletal – det kan nemlig kræve en lille smule tid og tilvænning, når man arbejder med Google Ads. Hos Jaskov Consult elsker vi at nørde med statistikker og tal, og vi vil derfor rigtig gerne hjælpe dig med at finde hoved og hale i dine Google Ads resultater. Vi tilbyder blandt andet en månedlig afrapportering af Google Ads, hvilket betyder at du kan læne dig tilbage og fokusere på andre områder af din forretning, da vi sørger for at melde tilbage med de allervigtigste informationer hver måned. Vi anbefaler endvidere, at man kobler denne månedlige afrapporting sammen med en løbende Google Ads optimering, hvor vi løbende sørger for at holde styr på dine Google Ads kampagner, så de hele tiden giver den bedst mulige ROI (Return On Investment). Vi har mange års erfaring med Google Ads, har alle Googles certificeringer, er et certificeret Google Partner bureau og Thomas Jaskov har desuden skrevet en bog om Google Ads (AdWords). Ved at benytte os til din månedlige Google Ads afrapportering er du sikret service fra en af de mest erfarne Google Ads specialister i Danmark. I samarbejde finder vi de mest relevante ting at afrapportere, og ved nærmere dialog kan vi desuden aftale, hvor ofte dig og din virksomhed ønsker at modtage afrapportering. Hvis du ikke er sikker på, hvad du ønsker at få rapporteret hjælper vi dig gerne med at danne et overblik, før vi går i gang med selve afrapporteringen. Hvis du og din virksomhed har Google Analytics tilknyttet kan vi også udlede mange interessante statistikker, som kan inkluderes i rapporten månedligt. Ved at kombinere de to får man et rigtig stærkt værktøj, som kan hjælpe en utrolig meget, når man skal finde ud af, hvor man står henne i forhold til afkast på ens markedsføringsbudget. Har din virksomhed ikke tilkoblet eller tilknyttet Google Analytics står vi også klar til at hjælpe med Google Analytics opsætningen, og vil hjertens gerne sørge for at det bliver aktiveret på jeres hjemmeside, så I kan begynde at lære meget mere om jeres læsere, kunder og deres adfærd. Det er nemlig et virkelig godt værktøj, når man skal finde ud af, hvad der fungerer godt på ens hjemmeside og hvor der er plads til at man kan intensivere optimeringsarbejdet. Vores vigtigste mål er at have 100% tilfredse kunder, og vi gør derfor alt, hvad vi kan for at opfylde dette mål. Det betyder blandt andet, at vi har en tilfredshedsgaranti, og vi garanterer dig, at vi altid vil gå det ekstra skridt der skal til, for at skabe gode resultater for vores kunder.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere