Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering (Conversion Rate Optimization) er en ganske vigtig disciplin, da det har til formål at forøge antallet af brugere der enten foretager et køb, melder sig til et nyhedsbrev eller noget helt tredje. Det er altså kunsten i at få flere besøgende til at blive ”kunder”, som kan være en vigtig katalysator for at drive vækst i din virksomheds online foretagende. Ud over at hjælpe med at øge din virksomheds salg har konverteringsoptimering også andre fordele. Konverteringsoptimering hjælper nemlig indirekte med at øge din virksomheds søgemaskineoptimering:
  • Bedre kundeforståelse
Ved at foretage konverteringsoptimering får du et stærkere indblik i, hvad dine kunder foretrækker – det kan være sprogbrug, produktbeskrivelser eller design. Når man konverteringsoptimerer sørger man altså for at skræddersy ens produkter samt hjemmeside til et segment af befolkningen. Ikke alle har samme præference, så det er vigtigt at man som hjemmeside afgiver et stærkt signal om, hvad man tilbyder – allerede i søgeresultaterne.
  • Bedre Return on Investment (ROI)
Opnår man en højere ROI ved brug af konverteringsoptimering formår man at udnytte ens ressourcer bedre end tidligere. Det kan være særdeles fordelagtigt, idet man ikke behøver at investere ekstra ressourcer i AdWords kampagner, da man formår at udnytte eksisterende ressourcer endnu bedre.
  • Bedre brugeroplevelse
Brugeroplevelsen er det allervigtigste, når det kommer til optimeringsarbejde online. Når man konverteringsoptimerer sørger man derfor for at man fuldstændig har kortlagt ens brugeres behov, så der kan designes efter at give den bedst mulige brugeroplevelse. Jo nemmere en bruger har ved at benytte hjemmesiden, desto større chance er derfor at der foretages en konvertering, og samtidig bidrager det også til søgemaskineoptimeringen, da en bedre interaktion med hjemmesiden belønnes af Google, som aktivt måler på særlige ”metrics” (disse kan du læse mere om i vores guide omkring SEO).
  • Mere tillid blandt dine besøgende
Konverteringsoptimerer du, sørger du for at hjemmesiden er så brugervenlig og imødekommende som muligt. Det er med til at give indtrykket af at være en troværdig hjemmeside, hvilket kan betyde at de besøgende har en større villighed til at indtaste følsomme oplysninger som eksempelvis kreditkort informationer. Det er også positivt bidragende til søgemaskineoptimeringen, det som nævnt oven for øger de såkaldte ”metrics”, hvilket som regel belønnes med en højere placering i Googles søgeresultater. Det er endvidere vigtigt at huske på, at en optimeringsproces er iterativ. Selvom man måske har foretaget en konverteringsoptimering af starten af ens online marketingskampagne er de fakta, man kom frem til, nødvendigvis ikke gældende længere. Best Practices ændrer sig kontinuøst, og det besøgende publikum kan også have ændret sig over tid. Ved at foretage hyppige konverteringsoptimeringer sørger man derfor for at hele tiden være på forkant med ens digitale marketingsindsats, hvilket kan betyde at man løfter sin omsætning betragteligt. Hos Jaskov Consult elsker vi at nørde med konverteringsoptimering. Hvis noget af det ovenstående har fanget din interesse vil vi rigtig gerne høre fra dig. Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at optimere så I bliver endnu stærkere i det digitale landskab – vi har mange forskellige ydelser, og stræber efter at yde den bedste mulige service til vores kunder.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere