Opsætning af Google Ads

Opsætning af Google Ads

Google Ads er en af de bedste måder at tiltrække nye kunder til din virksomhed på. Den bedste – og på lang sigt billigste – måde at skaffe nye kunder på online er ved hjælp af organisk søgemaskineoptimering (SEO), men det er en strategi som er lang sigtet, og derfor ikke giver resultater med det samme. Ved at benytte Google Ads (tidligere kendt som Google AdWords) kan I få resultater langt hurtigere, da I betaler for at komme frem på side 1, når brugere søger efter relevante termer.

Google Ads er i sig selv ret simpelt, men det kan kræve lidt teknisk snilde at få sat op korrekt. Ud over at få sat de rigtige indstillinger op kan der også være andre lige så relevante overvejelser, der skal være på plads, før man for alvor begynder på sin Google Ads kampagne. Hos SEO- og Google Ads bureauet, Jaskov Consult, kan vi hjælpe jer med at blive klar til at søsætte jeres første Google Ads kampagne. At få hjælp til at få opsat sin Google Ads konto lyder måske som noget, alle burde kunne klare. Dog kan man hurtigt blive overrasket, da Google Ads’ brugergrænseflade kan virke en smule kompliceret, hvis det er første gang man anvender den.

Når man snakker kontoopsætning af Google Ads, skal man have styr på, hvilke søgeord man vil benytte, hvilket man typisk finder ved at lave en søgeordsanalyse. Herudover skal man vælge, hvilken pris man vil byde på hvert søgeord, have en idé om ens mulige annoncekvalitet (Quality Score), annoncerangeringen (Ad Rank) samt hvor mange penge man i alt har lyst til at bruge på diverse Google Ads kampagner.

Selvom Google Ads kan hjælpe med at tiltrække nye kunder, er det ikke en garanti for et salg. ”Salg” sker nemlig kun, når der forekommer en konvertering, hvilket kan sammenlignes med at en besøgende på hjemmesiden klikker på ”Tilmeld mig!” til et nyhedsbrev, udfylder en formular, eller eksempelvis tilføjer en vare til indkøbskurven. Det er derfor også vigtigt, at ens side er forberedt til at modtage kunder fra Google Ads kampagner, så pengene ikke er spildt. Det klares blandt andet ved at lave en landing page, der er nært beslægtet til annoncen.

Vi tilbyder også hjælp til at få styr på, hvordan de forskellige Google Ads kampagner skal sættes op, da vi har mange års erfaring i at gøre det så overskueligt og effektivt som overhovedet muligt. Herudover tilbyder vi også opsætning af Google Shopping kampagner, Google Remarketing, YouTube annoncering, opsætning af Microsoft Advertising (Bing Ads), månedlig afrapportering eller løbende optimering af Google Ads, så I kan koncentrere jer om andre arbejdsopgaver, der måske er vigtigere for jeres virksomhed.

En helt fantastisk ting ved Google Ads er, at det kan kobles sammen med Google Analytics, hvilket muliggør at man kan sammenkoble mange flere datapunkter og derfra udlede interessante konklusioner, der hjælper én med at forstå ens kunder i langt højere grad, hvilket i sidste ende kan øge ens konvertering. Det er helt frivilligt, om man ønsker at få koblet disse to sammen, men vi anbefaler det på det kraftigste – og er naturligvis noget, som vi kan hjælpe jer med.

Har I brug for hjælp til korrekt opsætning af jeres danske Google Ads kampagner?

Hvis I er interesseret i at få kickstartet jeres danske Google Ads kampagner på en ordentlig og professionel måde vil vi rigtig gerne have, at I skriver eller ringer til os. Vi har mange års erfaring med digital markedsføring, herunder både dansk SEO samt dansk Google Ads, og elsker at kunne hjælpe virksomheder med deres digitale markedsføringsopgaver. Kontakt os derfor gerne for en uforpligtende samtale om, hvilke muligheder jeres virksomhed har for at få opsat en Google Ads konto.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere