Analytics-sundhedstjek

Analytics-sundhedstjek

En regelmæssig gennemgang af ens Google Analytics konto kan vise sig at være en rigtig fornuftig investering af ens tid, da optimering er en iterativ proces. Man er aldrig helt færdig med at optimere, hvad end det er Google Analytics, Google AdWords eller SEO. Ved at gennemgå ens Analytics konto kan man derfor sikre sig, at man har opsat mål, der passer til ens virksomheds situation. Endvidere kan man falde over småfejl, som kan betyde at man ikke udnytter Google Analytics funktionalitet til fulde. En vigtig huskeregel her er, at man får hvad man måler på. Har man derfor ikke styr på, hvad der egentlig måles kan man være lige så dårligt stillet som da man startede med at benytte Google Analytics. Ønsker I vores hjælp til et sundhedstjek af Jeres Google Analytics konto kommer det til at foregå i tæt dialog, hvor vi kontinuøst vil opdatere Jer på, hvordan det ser med Jeres Google Analytics konto. En Google Analytics konto behøver nødvendigvis ikke at være fuldstændig katastrofal, men der kan være manglende opfølgning på målsætning og afrapportering, hvilket kan være en katalysator for vækst. Ved at udnytte Google Analytics til fulde har man det bedst mulige afsæt for at kunne øge sin online tilstedeværelse, da dataene er uvurderlige i forbindelse med videre optimeringsarbejde. Når vi foretager et sundhedstjek af en Google Analytics konto har vi følgende overvejelser i baghovedet, hele tiden:
  • Indhenter Analytics værktøjet de rigtige data til den specifikke situation?
  • Er dataene pålidelige, eller bliver de påvirket af en eller flere faktorer?
  • Er der noget, som ikke virker efter hensigten – hvis ja, hvad og hvordan får vi det fikset?
Et sundhedstjek kræver derfor en fuldkommen gennemgang af alle Analytics’ funktioner, da vi vil være 100% sikre på, at Jeres Google Analytics er fuldkommen sund og rask, når vi er færdige. Et sundhedstjek af Jeres Google Analytics konto kan derfor medføre at I får rettet op på diverse mangler, og derudover følger de Best Practices, som i øjeblikket er gældende for værktøjet. Det er vigtigt at huske på, at optimeringsarbejdet er iterativt, hvilket kan betyde at de Best Practices I indførte, dengang I implementerede Google Analytics, måske ikke er gældende længere. Der kan derfor være potentielle guldgruber, som I endnu ikke har udnyttet. Hos Jaskov Consult har vi mange års erfaring med at arbejde med Google Analytics. Ved at bruge os til at få sundhedstjekket din Google Analytics konto kan du være sikker på at arbejdet bliver udført til punkt og prikke. Vi går meget op i, at vores kunder føler sig helt trygge under hele forløbet. Det går vi endda så meget op i, at vi tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti, som indeholder at du ikke betaler for noget som helst, hvis du ikke er tilfreds med vores indsats! Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale for at finde ud af, hvad vi kan tilbyde din virksomhed. Selvom din Google Analytics konto intet fejler kan der være andre spændende emner, som vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at få optimeret.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere