SEO-venlig Hjemmeside

SEO-venlig Hjemmeside

Fundamentet for god søgemaskineoptimering (SEO) er – udover indholdet – at selve hjemmesiden er SEO-optimeret, og den virker godt rent teknisk. Hvis ikke du har en hjemmeside som er teknisk optimeret, flot, brugervenlig, mobiloptimeretlynhurtig og bygget i et responsivt design, som tilpasser hjemmesiden til alle skærmstørrelser, såsom mobil, tablets, laptops og desktops, så kan det være svært at opnå en høj position i de organiske resultater i Google.dk.

Grunden til dette er, at Google og andre søgemaskiner har et sæt retningslinjer som er vigtige faktorer i forhold til, hvor høj en rangering din hjemmeside får i de pågældende søgemaskiners søgeresultater. Som gennemgået i vores SEO guide (Hvad er SEO?) handler det ikke kun om at tilfredsstille søgemaskiner, men også om at optimere over for ens potentielle læsere, så de får en markant bedre brugeroplevelse, når de besøger din hjemmeside.

Det er derfor alfa omega, at ens hjemmeside er bygget efter de principper, som er vigtige ift. SEO. Alle de hjemmesider vi bygger for vores kunder, er bygget efter de gældende best-practice regler for SEO. Derudover bygger vi også hjemmesiderne sådan, så de er nemme og billige i drift. Der findes mange CMS (Content Management Systemer), men vi holder os 100% til verdens mest udbredte og populære CMS: WordPress.

WordPress benyttes i dag af mere end 50% af alle verdens hjemmesider (kilde: www.w3techs.com). Det vil sige, at mere end 1 ud af 2 hjemmesider er bygget i WordPress. Vi er eksperter i at SEO optimere WordPress hjemmesider ekstensivt. Dog kan vi også hjælpe med lettere ting, såsom at installere Yoast SEO-plugin for dig, således, at alle dine Titles og Meta Descriptions bliver nemme at optimere på, og du har et overskueligt overblik over indgående- og udgående links på dine sider.

Vi bygger alt fra små til helt store WordPress sider – både dansksprogede og flersprogede (f.eks. hvis din hjemmeside skal indeholde dansk- såvel som engelsksproget indhold). Og vi kan derudover tilføje de ekstra løsninger som du måtte ønske. Ved at benytte et så populært CMS som WordPress er du sikret imod ubehagelige overraskelser, som man måske ville opleve, hvis man valgte et ukendt CMS eller i stedet valgte at lave sit helt eget CMS fra bunden (hvilket ville koste dyrt). Herudover er WordPress så udbredt af en grund; det er uhyre nemt at bruge, og det kræver ingen foregående kendskab til hverken programmering eller design af hjemmesider. Koblet sammen med Yoast har du derfor en helt fantastisk mulighed for at kunne lave meget af din hjemmesides On-Page SEO selv.

Vi kan hjælpe dig med mange forskellige problemstillinger, såsom:

  • Ønsker du, at din nye hjemmeside skal være flersproget, så alt indholdet både er på dansk og engelsk og/eller endnu flere sprog (vi kan hjælpe med den fulde opsætning af WPML – WordPress Multilingual Plugin)
  • Ønsker du, at din nye hjemmeside, skal være lynhurtig og optimeret til både mobile, tablets, laptops og desktops?
  • Ønsker du, at din nye hjemmeside, skal være brugervenligt opbygget, lokal SEO optimeret, konverteringsoptimeret, og nem at navigere rundt i?
  • Ønsker du, at der skal installeres Google Analytics på din hjemmeside?
  • Ønsker du en kontaktformular, social media ikoner, footer menu, top menu, en checkout, et betalingsmodul, en webshop, en konsulent-hjemmeside, en virksomheds-hjemmeside eller noget helt tredje?

Listen af muligheder i WordPress er utroligt lang. Det vigtigste for os er dog, at vi bygger hjemmesiden lige præcist efter de behov, I måtte have, og at I bliver rigtig glade for jeres nye, flotte hjemmeside.

Vi vil elske at bygge jeres nye SEO-venlige danske WordPress hjemmeside

Vi har bygget mange SEO-venlige WordPress hjemmesider, også for nogle af Danmarks største virksomheder, og har en ekstensiv ekspertviden inden for WordPress. Hvis du er interesseret i en af de ovenstående løsninger, eller nærer ønske om noget helt andet er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere