SEO

Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering (SEO) er en bred vifte af teknikker, som hjælper din hjemmeside frem i søgeresultaterne. Når du bestiller søgemaskineoptimering hos os sørger vi for at skræddersyet en SEO-strategi, der passer til dine behov. Optimeringsprocessen kan indeholde forskellige on-page og off-page strategier såsom konkurrentanalysesøgeordsanalyselinkbuildingteknisk SEO analysehastighedsoptimering og meget mere.

Søgemaskineoptimeringen er et ekstrem vigtigt værktøj i dag, hvis du driver en webshop, har en blog eller blot ønsker at sørge for at en bestemt hjemmeside har en sund og rask struktur. Ved at søgemaskineoptimere sørger du nemlig for, at hjemmesiden opfylder så mange af søgemaskiners parametre som muligt, hvilket belønnes med en højere placering i søgeresultaterne. En anden grund til at benytte søgemaskineoptimering er, at dine konkurrenter højst sandsynligt i forvejen bruger ressourcer på dette, hvilket betyder at du risikerer at rykke længere bagud i søgeresultaterne, hvilket kan skade din omsætning eller besøgstal.

Ved at benytte os til din søgemaskineoptimering er du garanteret en professionel service, hvor der opretholdes en tæt kontakt mellem dig og os, da vi mener, at det giver det bedste fundament for en succesfuld optimeringsproces. Vi har allerede hjulpet mange forskellige brancher, og vi yder desuden en tilfredshedsgaranti, som betyder, at der ikke betales for noget, hvis arbejdet ikke er fuldført tilfredsstillende. En anden fordel er, at vi har mange års ekspertise inden for feltet. Prøver man selv kræfter med søgemaskineoptimering skal man være opmærksom på de mange regulationer og regler, der findes inden for branchen – og for at gøre det endnu mere besværligt ændrer disse sig hele tiden. Ved at vælge os som din SEO-konsulent er du i sikre hænder, da vi kender disse retningslinjer ud og ind, og desuden har en finger på pulsen, hvad angår nye tendenser og best practices, hvilket sørger for at din hjemmeside får den bedste mulige søgemaskineoptimering.

Alt i alt er en skræddersyet søgemaskineoptimeringsstrategi klart at anbefale, uanset om det er fordi du ønsker et gennemgående overblik af din hjemmesides ”SEO”-sundhed, eller fordi din virksomhed er i gang med at forberede sig til at kunne vinde frem i søgeresultaterne og derved øge omsætningen eller besøgstallene. Dog skal der bides mærke i, at søgemaskineoptimering ikke er en garanti for en bedre placering i søgeresultaterne, da den bagvedliggende algoritme for søgemaskiner er meget kompleks. Dog har søgemaskineoptimering den fordel, at det hjælper både mennesker og søgemaskiner med at forstå indholdet på ens hjemmeside, hvilket i sig selv er en stor fordel.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til dansk SEO

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at blive endnu stærkere på det digitale marked. Udover søgemaskineoptimeringshjælp tilbyder vi hos Jaskov Consult også mange andre marketingsrelaterede ydelser, og hvis du ønsker det kan vi også komme ud til din virksomhed og afholde kurser, hvilket løfter dine medarbejderes viden omkring SEO og digital marketing.

Ved at klikke dig igennem vores forskellige kategorier kan du læse nærmere om en specifikt ydelse, som vi tilbyder her hos Jaskov Consult. Er du interesseret i at se priser for vores ydelser kan de findes her.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere