Opsætning af Google Analytics

Opsætning af Google Analytics

Opsætning af Google Analytics op kan godt virke en smule overvældende – især hvis man ikke har nogen erfaring med Googles produkter i forvejen. Dog bør man ikke lade sig skræmme væk, hvis dette er tilfældet. Google Analytics kan nemlig vise sig at være et af de vigtigste markedsføringsværktøjer, som din virksomhed anvender. Ved at benytte et værktøj til webanalyse såsom Google Analytics får du nemlig mulighed for at få indblik i vitale emner såsom geografisk placering af besøgende, hvilke hjemmesider der sender trafik din vej, hvor mange besøgende du har, hvor mange besøgende der rent faktisk konverterer og hvilken type indhold der er mest populær. Basalt set betyder det, at Google Analytics giver dig muligheden for at kunne forbedre din hjemmeside med solide datasæt, i stedet for at famle i blinde.

Hos Jaskov Consult elsker vi at nørde med Google Analytics, og vi har mange års erfaring med værktøjet. Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at opsætte Google Analytics på den helt rigtige måde. Vi hjælper dig desuden godt i gang, så du selv kan finde ud af at bruge værktøjet, såfremt du ønsker det. Er du derimod blot interesseret i et servicetjek af din Google Analytics konto, så er det naturligvis også noget vi hjertens gerne hjælper med (læs mere om Google Analytics sundhedstjek her).

Ønsker du hellere, at vi overtager det daglige arbejde med Google Analytics mm. tilbyder vi også en løbende indblik samt afrapportering, som du kan læse mere om her. Af andre populære serviceydelser som vi tilbyder vores kunder kan nævnes løbende SEO-optimering (dvs. et fast SEO-samarbejde) samt løbende Google Ads monitorering samt optimering

Hvordan opsætter man Google Analytics?

Google Analytics (du kan læse mere om Google Analytics her) ”installeres” på din hjemmeside ved at indsætte et stykke kode imellem et < script > tag, hvilket gør at Analytics aktiveres og dermed begynder at rapportere data til den Google konto, som du har valgt at forbinde til den pågældende hjemmeside. Bruger du WordPress (vi kan hjælpe med SEO-optimering af WordPress) eller lignende populært CMS, er det meget nemt at gøre, men det kræver alligevel, at du nogenlunde har styr på, hvad du laver, da scriptet skal indsættes i hjemmesidens kildekode.

At oprette en konto og aktivere Analytics er den nemme del af Google Analytics opsætningen. Herefter skal man nemlig opsætte mål (samt eventuelt også opsætte løbende import af disse konverteringsdata ind i din Google Ads konto) og forstå, hvordan man bruger værktøjet bedst muligt. Jo bedre man får funktionaliteten ind under huden, desto mere gavn vil man kunne få af værktøjet fremtidigt. De mest succesfulde hjemmesider forstår at udnytte alle funktionaliteter til deres fulde potentiale, og ved at benytte vores service kan vi hjælpe jer med at opnå lignende ekspertviden.

Har du klikket dig ind på Google Analytics og kigget dig omkring har du nok bemærket, at der er rigtig mange forskellige funktioner. Disse funktioner kan vi hjælpe dig med at forstå, så du ved, hvor du skal kigge henne, når det bliver tid til at få skabt et overblik af dagens, ugens eller månedens besøgende.

En af de mest fantastiske ting ved Google Analytics er at det uden problemer kan integreres med Google Ads (tidligere kendt som Google AdWords), hvilket betyder, at du får det bedste fra to verdener. På denne måde kan du optimere dine markedsføringsomkostninger yderligere, så du opnår det bedste mulige vidensgrundlag for at øge antallet af besøgende, Time on Page, Time on Site, øge konverteringer eller noget helt andet.

Hvis noget af det ovenstående har fanget din opmærksomhed vil vi rigtig gerne høre fra dig. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi som Google Analytics eksperter kan hjælpe dig og din virksomhed med at få adgang til dette helt suveræne værktøj, og få mest muligt ud af det.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig og i fællesskab tage en dialog omkring, hvordan I bedst muligt kommer i gang med opsætningen af Google Analytics samt – såfremt I måtte være interesseret i dette – også en dialog omkring, hvordan I bedst muligt kan udnytte de mange muligheder der er i dette fantastiske værktøj.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere