Mobilvenlig Hjemmeside

Mobilvenlig Hjemmeside

At have en mobilvenlig hjemmeside er i dag uhyre vigtigt for ens søgemaskineoptimering (SEO), da Google gennem de seneste år har lagt mere og mere vægt på dette parameter. Det kan du læse mere om her på Google’s Search Central hjemmeside: “Mobile site and mobile-first indexing best practices“). 

Mobile-first indeksering skal sættes i perspektiv med den hastigt stigende brugerskare, som vælger at tilgå nettet på deres mobiltelefoner. Det faktum betyder, at man i dag ikke har én uniform måde at designe ens hjemmeside på, da der i dag findes et hav af forskellige skærmopløsninger. Eksempler kunne være: iPhone 10, iPhone 11, iPhone 12, Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S23…, tablets, smart-TV, større eller mindre computerskærme, bærbare computere med forskellige skærmstørrelser og så videre.

Det betyder, at man som forretningsdrivende må blive nødt til at sørge for, at ens hjemmeside kan præsenteres uden problemer, uanset hvilken type af enhed den pågældende bruger vælger at besøge hjemmesiden med. Et af de mest populære koncepter inden for mobilvenligt design er det såkaldte ”Responsive Web Design”, som bygger på HTML og CSS.

Ideen bag responsivt webdesign er, at man i stedet for at hard-code opløsningen af et eller flere elementer på hjemmesiden, så vælger man i stedet at angive størrelser i procenter, hvilket betyder at et element kun fylder x procent af den pågældende skærms størrelse. Dette hjælper gevaldigt, når forskellige enheder skal præsentere hjemmesidens indhold for brugeren. Sammen med et responsivt webdesign benytter man også andre koncepter såsom grid view og viewports, hvilket yderligere sikrer, at brugeroplevelsen bevares, også selvom hjemmesiden ikke tilgås af en stationær computer eller en bærbar.

Hos Jaskov Consult vil vi rigtig gerne hjælpe dig med at få styr på mobiloptimeringen af din hjemmeside. Som nævnt er en mobilvenlig hjemmeside uhyre vigtigt i forhold til SEO værdien af din hjemmeside, da Google lægger mere og mere vægt på, at forskellige enheder skal have en nogenlunde ens oplevelse, når de tilgår hjemmesiden. Ikke desto mindre optimerer du også for din brugerbase, når du gør hjemmesiden mobilvenlig. Disse to kan derfor siges at være en ren win-win, da du ved at mobiloptimere opnår en større sandsynlighed for at optræde i søgeresultaterne, og derudover øger du chancen for en konvertering (læs mere om konverteringsoptimering (CRO) her), et salg eller flere besøgende, da du ikke mister det store brugersegment, som vælger at surfe på deres mobil eller tablet.

Vi kan hjælpe dig, uanset hvilken situation du står i. Har du forsøgt at mobiloptimere selv? Er du i tvivl om, at det er gjort rigtigt? Bare rolig. Du har ingen grund til bekymring. Vi kan nemlig gennemgå din hjemmeside og fortælle dig, hvad der kan ændres på således, at dine brugere får en endnu bedre oplevelse. Har du slet ikke forsøgt dig på området endnu står vi også klar til at hjælpe dig med at tage det første spadestik – hos Jaskov Consult ApS er vi nemlig eksperter i at lave responsive webdesigns i WordPress, og vi kan derfor hjælpe dig med at komme up to date i løbet af ingen tid.

Såfremt du har brug for andre ydelser indenfor digital markedsføring, såsom korrekt opsætning af Google Analytics, opsætning af dansk Google Ads annoncering, opsætning af Microsoft Advertising (Bing Ads) i Danmark eller i udlandet, hjælp til teknisk SEO optimering af din hjemmeside, WordPress SEO optimering, opsætning af mål- og konverteringssporing, eller noget helt andet, så er du kommet til det helt rette sted. Det er nemlig også noget, vi – her hos Jaskov Consult ApS – er eksperter indenfor.

Kontakt os, hvis I ønsker en mobilvenlig hjemmeside

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om mobilvenlige hjemmesider, og dine muligheder for at få mobiloptimeret netop din hjemmeside. At kontakte os er totalt uforpligtende, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vores vigtigste mission er at have 100% tilfredse kunder. Vi glæder os rigtig meget til at tale med dig, og forhåbentligt byde dig velkommen om bord som ny kunde hos os.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere