Google Shopping

Google Shopping

Google Shopping er et af Googles fantastiske tiltag, som er en vanvittig god mulighed for at øge ens konverteringsrate. Ligesom Google Ads (tidligere kendt som Google AdWords) består Google Shopping af betalte annoncer eller Cost Per Click (CPC). I stedet for, at annoncen vises som ren tekst, som det er tilfældet med Google Ads tekstannoncer, vises i stedet et billede af udvalgte produkter med dertilhørende priser. Det er derfor et helt fantastisk værktøj for virksomheder, der ønsker at sælge produkter på internettet. Ved at udvælge særlige produkter kan I øge chancen for, at der sker en konvertering. Fidusen er nemlig, at en potentiel kunde kan klikke på denne produktannonce direkte fra søgeresultaterne, og derved komme til at købe produktet ved hjælp af ganske få klik – det betyder at chancen for en konvertering er markant større end, hvis kunden skulle ind ad andre kanaler først. Helt basalt fungerer det ved, at I som virksomhed sender en produktliste ind til Google (det er selvfølgeligt noget vi sagtens kan hjælpe med), der herefter omdannes til de omtalte produktannoncer. Selvom processen måske lyder ganske simpel er der en del forarbejde der skal laves, inden denne produktliste kan sendes ind og fungere optimalt.

Hos Jaskov Consult står vi klar til at hjælpe jer med at få tilkoblet Google Shopping til jeres virksomhed, så I kan nyde fordelene i form af et forøget salg eller flere konverteringer, såfremt der findes en efterspørgsel for netop jeres produkter. Selvom vi ikke kan garantere konverteringer på baggrund af Google Shopping er det stadig en rigtig god mulighed for at promovere nye varer, øge jeres trafik på hjemmesiden eller få nye potentielle kunder – det kan jo være at de klikker sig videre fra landing page og ser på resten af jeres hjemmeside.

Google Shopping fungerer betalingsmæssigt på præcis samme måde som Google Ads (AdWords). CPC-konceptet er derfor også gældende ved Google Shopping, hvilket betyder, at I kun betaler, hver gang en potentiel kunde klikker på annoncen. Prisen for et klik bliver bestemt ved hjælp af en ”auktion”, hvor man selv vælger, hvor meget man ønsker at byde ind med. Dog skal man være opmærksom på, at der indgår mange andre variabler end kun pris. Kvaliteten af annoncerne og landing page spiller en særdeles stor rolle. Google tænker langsigtet, og går nemlig mere op i, at deres brugere får en fantastisk brugeroplevelse end at tjene så mange penge som muligt på kort sigt. Sagt på en anden måde forventer Google, at præference hos brugerne – i form af at være brugernes foretrukne søgemaskine – giver de bedste resultater på lang sigt. Og derfor stiller Google også høje krav til, at annoncørerne vægter kvaliteten af både annoncer og landing page højt.

I forhold til Google Ads er Google Shopping ekstremt nyttigt for visse typer produktsøgninger, da Google Shopping annoncerne vises helt i toppen af SERP – en forkortelse for Search Engine Result Page (søgeresultatsside). Da synligheden er stor i toppen af Google, betyder det, at mange brugere på visse typer af produktsøgninger, klikker på en Google Shopping annonce, før de overvejer at se på alternativer længere nede på søgeresultatsiden. 

Lad os hjælpe jer med jeres danske Google Shopping annoncering

Hos Jaskov Consult vil vi rigtig gerne hjælpe jer med at få opsat jeres danske Google Shopping kampagner, så I kan nyde de mange fordele, som dette relativt nye koncept bringer. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vores vigtigste mål er at have 100% tilfredse kunder, og det er noget vi arbejder målrettet efter. Er I ikke tilfredse med vores arbejde, skal I naturligvis ikke betale for det. Det kan I læse mere om på vores tilfredshedsgaranti.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere