WordPress SEO Optimering

WordPress SEO Optimering

Følger man vores anbefaling, og opretter sig en hjemmeside ved hjælp af det helt fantastiske CMS WordPress, er man stadig ikke kommet helt i mål. At bruge WordPress er nemlig ikke lig med en veludført søgemaskineoptimering, da systemet ”kun” tilbyder en nem måde at få overblik over, hvordan man skal skubbe indhold ud på ens hjemmeside samt spare dets brugere for at bruge mange ressourcer på at designe selve hjemmesiden og sørge for, at der ingen fejl opstår.

I WordPress har man mulighed for at vælge et tema (såsom vores eget foretrukne WordPress-tema og website builder, som kaldes Elementor), der ofte allerede bruges af mange andre hjemmesider – selvfølgelig med mulighed for at tilpasse det, så ens hjemmeside bærer et unikt præg. At udføre dansk SEO (søgemaskineoptimering) kræver derfor fortsat at man har styr på de forskellige best practices, og derudover også, hvor der skal optimeres.

Hos Jaskov Consult er vi heldigvis eksperter i at udføre søgemaskineoptimering for hjemmesider sat op med WordPress, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få styr på optimeringen af dine artikler, såfremt du ønsker det. Vores yndlingsværktøj i forbindelse med søgemaskineoptimering af et WordPress CMS er det såkaldte ”Yoast SEO tool”. Yoast integreres i WordPress brugergrænsefladen, hvilket betyder, at du let kan udføre On-Page SEO af dine artikler inde i WordPress. Yoast tilbyder derudover fantastiske funktioner såsom bl.a., at du kan vælge focus keywords (dvs. de vigtigste søgeord, som artiklerne skal SEO optimeres hen imod), ændre i Meta Description eller give artiklerne passende veloptimerede overskrifter. Desuden giver Yoast en række små tips og kommentarer samtidigt med, at du indtaster de SEO-relevante variabler. Denne proces sørger for, at du kommer så tæt på best practice som muligt. For at gøre det endnu bedre, så er Yoast komplet gratis.

Vi hjælper dig selvfølgelig med at få helt styr på Yoast værktøjet, hvilket garanterer, at du for eftertiden kan optimere dine næstkommende artikler så let som ingenting. Det er en vigtig option at besidde, da det markant forøger chancerne for, at dine artikler bliver fundet blandt søgeresultaterne i Google.

Ud over at hjælpe med opsætning af Yoast hjælper vi dig også gerne med andre relevante optimeringsteknikker inden for WordPress. Det kunne eksempelvis være at sørge for, at dine billeders navne samt ALT attributter er optimerede i forhold til best practices, eller at vi gennemgår alle artikler på din WordPress platform, og sørger for at alting er optimeret så godt som det nu kan blive, så du maksimerer din chance for at tiltrække nye kunder eller læsere.

Udover dybdegående hjælp med Yoast SEO plugin, kan vi også sagtens hjælpe med korrekt Google Analytics opsætning, opsætning af Google Search Console, Google Tag Manager, hastighedsoptimering af din WordPress hjemmeside, SEO optimering og opsætning af en mobilvenlig WordPress hjemmeside, lokal SEO optimering i Danmark eller udlandet, linkbuilding (intern- og ekstern linkbuilding), konverteringsoptimering (CRO), søgeordsanalyser på dansk eller engelsk, backlink analyser, opsætning af Google Ads i Danmark eller i udlandet, og meget mere.

Hvis du på nuværende tidspunkt står med en hjemmeside, som måske benytter et andet mindre populært CMS, som du ønsker at skifte til noget bedre, så hjælper vi dig også hjertens gerne med at få migreret din hjemmeside over på WordPress, da det på sigt sparer dig for utrolig meget tid og besvær – WordPress er det mest populære Content Management System af en god grund: Det er utroligt intuitivt og brugervenligt og sparer dets brugere for at have foregående kendskab til programmering eller lignende teknisk ekspertise.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til WordPress søgemaskineoptimering (SEO)

Hvis du synes noget af det ovenstående lyder interessant, eller blot er blevet nysgerrig, og derfor brænder inde med et eller flere spørgsmål, må du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Du kan finde vores kontaktinformationer her.

Ønsker du at lære lidt mere omkring os, inden du tager kontakt, anbefaler vi, at du tager et kig på vores dygtige team her hos Jaskov Consult eller læser med på “Om Os” siden. Tak for opmærksomheden!

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere