Vores Team

Vores Team

Thomas Jaskov

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist

Thomas Jaskov er Senior SEO og Google Ads Specialist, med over 10 års erfaring indenfor SEO og Google Ads. Han er er fuldt certificeret i Google Ads, Google Analytics og Microsoft Advertising (Bing Ads), og er forfatter til den populære bog “Godt i gang med Google AdWords“.

Marija Jaskov

Senior Email Marketing Specialist

Marija har 10+ års erfaring med email marketing, CRM og digital projektledelse fra globale virksomheder. Marija har også digital marketing bureauerfaring som Email Marketing Specialist med fokus på en-til-en kampagne eksekvering for flere store skandinaviske B2C virksomheder.

Igor Bondarenko

Senior Webudvikler

Igor Bondarenko er en Senior Webudvikler med 10+ års erfaring med Webudvikling, PHP, MySQL, HTML, CSS og JavaScript. Han er specialiseret i WordPress, har udviklet en masse WordPress-plugins og færdiggjort over 50+ projekter. Igor er født i Ukraine, og bor nu i Polen.

Heidi Kokborg

Tekstforfatter

Heidi Kokborg er uddannet journalist med flere års erfaring. Hun arbejder som tekstforfatter. Heidi er pjattet med at skrive og lege med ord om alverdens virksomheder og emner. Hun er oprindeligt fra Danmark, men lever som digital nomade og rejser verden rundt.

Andrew Bondarenko

Grafisk Designer

Andrew Bondarenko er en dygtig Grafisk Designer med 5+ års erfaring. Han skaber visuelle elementer såsom logoer, originale billeder, illustrationer samt animationer, som hjælper med at levere budskaber. Han er født i Ukraine og bor nu i Polen.

Daan Frits

Senior Web Analytics konsulent

Daan Frits er vores Senior Web Analytics konsulent med 8+ års erfaring. Han er specialist i Google Tag Manager, Google Analytics, Google Data Studio (Looker) og BigQuery. Daan har hjulpet førende brands som Samsung, Loreal, Microsoft Xbox, Starbucks mm.

Ljupka Andonovska

Grafisk Designer

Ljupka Andonovska er en dygtig Grafisk Designer med mere end 10 års erfaring. Hun elsker at skabe rene linjer og smukke designs. Ljupka arbejder med grafisk design, webdesign og UI/UX design til web- og mobile platforme. Hun bor i Skopje i Makedonien.

April Ann Quinones

Tekstforfatter (engelsk)

April er en erfaren SEO-tekstforfatter. I løbet af de sidste 6 år har hun hjulpet hundredvis af kunder med at skabe dragende indhold af høj kvalitet. Hun elsker at skrive om sjove og interessante emner online. Udover sin tre-årige datter er kaffe hendes bedste ven.

Viram Goyani

Senior UI/UX Designer

Viram er en erfaren og dygtig Full Stack Designer og udvikler med over 10 års erfaring. Hans arbejdsområder inkluderer UI/UX-design, Figma, Fintech-design, SaaS-produktdesign, AI-drevet design, mobiludvikling samt både frontend- og backend udvikling.

Vores nye kollega?

Digital Marketing Specialist

Hos Jaskov Consult ApS er vi altid interesseret i at blive kontaktet af dygtige kandidater, med passion for digital markedsføring, herunder SEOGoogle Ads og Google Analytics. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til thomas@jaskovconsult.dk

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere