Kurser

Kurser

Hos Jaskov Consult tilbyder vi kurser af mange forskellige typer. Et kursus har til formål at øge vidensmængden blandt dine medarbejdere således, at de selv bliver i stand til at eksekvere online markedsføringsstrategier. Vores mest solgte kurser er de to workshops: SEO Workshop og Google Ads (AdWords) Workshop, hvor  der dykkes ned i henholdsvis dansk SEO (søgemaskineoptimering) og Google Ads på et niveau, hvor alle kan være med, og som er specielt tilpasset jeres behov. Ønsker du at vide mere, eller er du blot nysgerrig, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Workshoppen bliver skræddersyet til netop dig og din virksomheds behov. Hos Jaskov Consult tror vi på, at den bedste læring sker på baggrund af et tæt samarbejde, og vi vil derfor stykke en workshop sammen på baggrund af en foregående dialog, hvor vi får afklaret, hvad det præcist er, din virksomhed ønsker at få lært.  Det betyder altså, at det ikke betyder noget, hvorvidt din virksomhed er veletableret eller kun lige er ved at tage sit første spadestik inden for den digitale verden. Uanset virksomhedsstørrelse, branche og vidensniveau står vi klar til at hjælpe.

Fordelen ved en sådan workshop er, at man herefter slipper for at købe dyre konsulenttimer, da man ved hjælp af de tilegnede værktøjer og teorier selv bliver i stand til at eksekvere på den strategi I måtte have indenfor digital marketing.

Det kan måske lyde lidt ulogisk, at en virksomhed som vores mindsker efterspørgslen efter vores type ydelser ved at afholde kurser eller workshops. Dog oplever vi, at workshops løfter kunders markedsføringspotentiale, og efter succesfuld eksekvering af deres marketingstrategi vender de ofte tilbage, for at få hjælp til at kunne arbejde med det mere avancerede søgemaskineoptimeringsarbejde, som for eksempel teknisk SEO analyse, lokal SEO  optimering i Danmark, opsætning af Microsoft Ads (Bing Ads), konverteringsoptimering og meget mere. Vores oplevelse af workshops er endvidere, at begge parter lærer noget hver gang, hvilket vi altid bliver ellevilde over.

Vælger du at bestille en workshop til din virksomhed kan du eksempelvis forvente, at vores erfarne, senior danske SEO og Google Ads specialist, Thomas Jaskov, kommer forbi jeres kontor og gennemgår alle de fejl og mangler, som vi har analyseret os frem til. Ud over at påpege manglerne, sørger Thomas Jaskov også for at hjælpe med at få rettet op på disse, ved at lære fra sig og samtidigt forklare, hvad din virksomhed skal gøre fremadrettet for at opnå succes og høje positioner i søgeresultaterne hos Google og andre søgemaskiner.

Alle kan deltage i workshopsene

Vi tilpasser vores workshops til din virksomheds kompetenceniveau, så alle kan være med uden at det bliver for indviklet eller teknisk. Vi går meget op i, at vores workshops bærer præg af en afslappet stemning med spændende og lærerigt indhold. Der vil selvfølgelig være mulighed for at stille spørgsmål undervejs i hele forløbet, så der ikke opstår nogen misforståelser. Læringen for din virksomhed er det vigtigste. Efter endt workshop vil vi – såfremt I måtte ønske det – sende det skræddersyede undervisningsmateriale til jer samt en konkret handlingsplan, der hjælper din virksomhed med at eksekvere efterfølgende.

Indtil videre har alle vores afholdte workshops resulteret i 100% tilfredse kunder, og vi håber på at kunne give dig og din virksomhed en lige så god oplevelse, når vi kommer ud og afholder en workshop hos jer. Kontakt os, og hør om mulighederne for en workshop.  Ønsker du at læse mere om vores kunders tidligere oplevelse kan du se vores kundereferencer her eller læse anmeldelser fra vores kunder på Trustpilot.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere