Løbende Google Ads optimering

Løbende Google Ads optimering

Selvom du måske har fået gennemført en Google Ads (AdWords) kampagne med stor succes, kan det stadig være besværligt at finde ud af, hvordan man helt præcis kommer i gang med den næste kampagne. Der er nemlig altid nye søgeord at finde eller eksperimenterende måder, hvorpå man kan få en endnu bedre konverteringsrate eller lavere CPC (Cost Per Click). Hvis du ikke har tiden eller lysten til at sætte dig ind i alt det som Google Ads har at byde på, står vi heldigvis klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder både opsætning af Google Ads såvel som opsætning af Microsoft Advertising (Bing Ads), samt løbende Google Ads og Bing Ads optimering, hvilket betyder at du er i trygge hænder, og kan overlade al PPC (Pay Per Click) markedsføring til os. Vi kommer til at sørge for, at dine Google Ads kampagner kører så gnidningsfrit som muligt og med den bedste mulige pris på de mest relevante søgeord for dig.

Det smarte ved at køre både Google Ads og organisk søgemaskineoptimering er, at du får det bedste fra begge verdener. Imens dine Google Ads kampagner på kort sigt hjælper dig med at få konverteringer og besøgende ind på hjemmesiden, ligger den organiske optimeringsproces og ulmer i baggrunden, og betyder, at du på lang sigt får skabt en rigtig sund hjemmeside, som tiltrækker en masse trafik fra Google og andres søgemaskiner. Dog kræver begge typer markedsføring en kontinuerlig optimeringsproces, da man ellers risikerer at blive overhalet af konkurrenterne eller blive forældet på best practices og lignende.

Eksempler på det løbende optimeringsarbejde kunne være, at vi sørger for at følge pristendensen på de forskellige søgeord, løbende tjekker konkurrenters Google Ads profiler for at se, om der er nogle lavt hængende frugter, der kan inspirere en eller man ”blot” kigger på den data der er tilgængelig for at se, om der er nogen steder, hvor der kan optimeres så Google Ads kampagnerne bliver endnu skarpere og derved skaber en højere ROI (Return on Investment) for din virksomhed. Digital markedsføring er fantastisk idet der altid er noget nyt man kan give sig i kast med, hvilket betyder at man aldrig helt er færdig med sit optimeringsarbejde. Ved løbende Google Ads optimering optræder der derfor en mulighed for at øge sin eksponering over for kunderne, hvilket i sidste ende giver en bedre synlighed, flere kunder og en bedre ROI ved hjælp af Google Ads.

Har I brug for hjælp til løbende optimering af jeres Google Ads konto?

På den måde kan du lægge tid og energi i de ting, du er allerbedst til. Det er klart at et sådant samarbejde som dette kræver 100% gensidig tillid, og vi bærer desuden et stort ansvar, idet online markedsføring kan være et meget vigtigt værktøj for, at virksomheder kan få en tilpas omsætning. Derfor gør vi en stor ære i løbende at holde vores kunder opdateret. Og beslutter du dig for at benytte os til at udføre løbende Google Ads optimering garanterer vi, at vi hele tiden vil holde dig opdateret, hvis der sker nogle drastiske ændringer, som kan have betydning for dig og din virksomhed.

Vores vigtigste mål hos Jaskov Consult er at have 100% tilfredse kunder, og vi går derfor meget langt for at sørge for, at dette mål bliver opfyldt. Vi tilbyder en tilfredshedsgaranti og går altid et ekstra skridt for vores kunder, som vi ønsker føler sig trygge ved et samarbejde med os.

Jeres virksomhed er altid mere end hjerteligt velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere