Fast SEO-samarbejde

Fast SEO-samarbejde

Ønsker du at fokusere på din virksomheds core business, eller har du bare slet ingen interesse i alt, der hedder digital marketing? I så fald står vi i sådanne tilfælde også klar til at hjælpe dig. Ved at indgå i et fast SEO-samarbejde med os udfører vi alle de SEO relaterede opgaver for din virksomhed, som I måtte ønske. Ved hjælp af en løbende dialog fastslår vi, hvad du og din virksomhed har brug for hjælp til. Det kan være alt lige fra månedlig afrapportering af Google Ads (AdWords) kampagner eller Analytics statistikker til linkbuilding kampagner eller tekniske SEO analyser – i samarbejde finder vi den ideelle løsning, der passer netop til jeres situation.

Naturligvis skal et sådant fast SEO-samarbejde ikke koste jer en mindre formue. Vi arbejder derfor for nogle konkurrencedygtige priser på SEO og Google Ads. Husk dog på, at vi i samarbejde finder det passende antal timer påkrævet til netop de opgaver, som jeres virksomhed ønsker, at vi løser for jer. Alt afhængig af mængden og typer af opgaver kan det påkrævede timeantal ændre sig meget, men vi sørger selvfølgelig for hele tiden at holde dig og din virksomhed opdateret på, hvor meget ydelserne kommer til at koste. I kan være trygge ved, at vi arbejder det antal timer, som I har godkendt på forhånd. Med andre ord, skal I ikke frygte nogen uventede ekstraregninger fra os.

Fordelen ved et fast SEO-samarbejde er, at du og din virksomhed slipper for at bruge mandtimer på at udøve søgemaskineoptimering, da vi sørger for alle de nødvendige processer (alt afhængig af hvad samarbejdet indebærer). Herudover har vi også mange års erfaring, hvilket kommer jeres virksomhed til gode. Vi har fuldstændig styr på alle best practices samt de nyeste tendenser inden for søgemaskineoptimering, hvilket gør at din virksomheds hjemmeside er bedst muligt stillet for at kunne få de eftertragtede topplaceringer i søgeresultaterne, selvom det ikke er noget vi kan garantere (søgemaskineoptimering består af mange forskellige parametre).

Ved at klikke dig igennem vores forskellige ydelser kan du få et indtryk af, hvad vi som dansk SEO- og Google Ads bureau kan hjælpe dig med. Det står jer fuldstændig frit at vælge imellem de forskellige ydelser vi tilbyder, alt efter, hvad jeres behov er. Som sagt vil vi rigtig gerne hjælpe jer med at få afklaret jeres krav og derved forventningsafstemme før arbejdet påbegyndes – på den måde sikrer vi, at begge parter er trygge og indforståede med, hvad aftalen indebærer.

Vi er klar til at hjælpe jer med dansk SEO

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at udøve søgemaskineoptimering, hvad enten det er på dansk eller engelsk. Selvom der initialt kan være tale om et fast SEO-samarbejde kan det ved videre dialog måske vise sig, at optimeringsarbejdet kan løses ved en enkelt omgang intensivt arbejde, hvorefter der måske kun er brug for et mere begrænset antal arbejdsopgaver samt afrapportering én gang om måneden, hvilket måske tager få timer.

Som nævnt er det meget situationsbestemt, men vores største ønske i forbindelse med søgemaskineoptimeringsarbejdet og potentielle samarbejdsaftaler, er at vi altid har 100% tilfredse kunder. For at understrege dette udøver vi en tilfredshedsgaranti der betyder, at du ikke skal betale for noget, hvis du ikke synes at arbejdet er udført godt nok. Det eneste krav i forbindelse med denne garanti er, at du er en ny kunde og at du i tilfælde af utilfredshed anvender garantien inden for 14 dage.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere