Webanalyse

Webanalyse

At have en webshop, blog eller hjemmeside er én ting. At være i stand til at bearbejde den data, som brug af din hjemmeside medfører er en helt anden. Ved at være i stand til at drage nytte af de mange forskellige datapunkter, som interaktion med dit website giver kan du på forhånd vide, på hvilke områder din hjemmeside klarer sig bedst.

Det mest brugte værktøj til at analysere sin hjemmeside er det såkaldte Google Analytics. Værktøjet kan være meget overvældende og intimiderende ved første øjekast, men det indeholder et hav af muligheder for indblik i, hvordan dine brugere interagerer med websitet, hvilket er uvurderligt i en marketings sammenhæng. Hos Jaskov Consult er vi eksperter i at bruge Google Analytics, og hvis du ønsker det kan vi få dig og din hjemmeside up-to-speed, således du bliver i stand til at drage nytte af de mange forskellige værktøjer, som Google Analytics tilbyder. Ved at bruge dette værktøj aktivt kan du være i stand til at opsætte mål, få viden om dine brugere (alder, lokation, interaktion), remarketing, at lave søgeordsanalyser og meget mere. Netop denne mulighed for at kunne ”tracke” dine brugere er ekstremt værdifuld, da du uden denne funktionalitet falmer i blinde, når marketings strategier skal føres ud i livet.

Det bedste ved Google Analytics er, at det er helt gratis at bruge. Hvis du ikke allerede har kigget på integration af Analytics med dit website anbefaler vi på det stærkeste at du kommer i gang, da det er et af de mæst værdifulde værktøj, når du skal arbejde med søgemaskineoptimering af dit website. Ved at kunne få indblik i dine læseres ageren har du langt nemmere ved at kunne skræddersy de helt rigtige AdWords kampagner, og du finder desuden ud af, hvilket slags indhold eller produkter, som dine læsere bedst kan lide.

Som så meget andet inden for digital marketing bliver Google Analytics tilpasset til den type platform (hjemmeside eller app) din virksomhed befinder sig på. Med andre ord, Google Analytics værktøjet tilbyder forskellige funktionaliteter, alt afhængig af platform. Hos Jaskov Consult hjælper vi dig med at få redegjort hvilke muligheder din virksomhed har for at benytte værktøjet, og hjælper desuden også gerne med at rapportere over de vigtigste indikatorer ugentligt eller månedligt, alt efter behov.

Kontakt os, hvis I har brug for hjælp til jeres Google Analytics

Som ved alle andre af vores services tilbyder vi også på dette område en tilfredshedsgaranti til alle vores kunder. Ønsker du at lære os lidt bedre at kende, før du etablerer kontakt, er du velkommen til at kigge forbi vores Om Os side, hvor du også kan læse mere om vores team, der sidder klar til at hjælpe dig med at komme godt i gang med jeres online marketing.

Vi tilbyder services såsom Google Analytics kontoopsætningGoogle Ads (AdWords) integration, opsætning af de helt rigtige mål, implementering af Google Analytics sporingskode, support, afrapportering og meget mere. Er du interesseret i at få hjælp til Google Analytics må du endelig ikke vente med at kontakte os.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere