Google Ads Workshop

Google Ads Workshop

En Google Ads (AdWords) workshop kan vise sig at være ekstremt givende for din virksomhed og de ansatte, idet Google Ads er et utroligt vigtigt værktøj i forbindelse med online markedsføring. Ved at øge vidensniveauet i din organisation skabes der mulighed for at øge afkastet af de investerede midler i Google Ads, idet de ansvarlige, som sidder marketingafdelingen, bliver endnu bedre til at bruge det.

Vores Google Ads kurser og workshops bliver afholdt af vores Senior danske SEO og Google Ads Specialist Thomas Jaskov, som kommer ud til jeres virksomhed. Thomas har mange års hands-on erfaring med dansk og engelsk Google Ads for nogle af Danmarks største virksomheder. Han har også skrevet en populær Google Ads bog, og har derudover undervist hold på mellem 20-30 kursister på IBC Kolding, hvor Thomas tidligere var tilknyttet som ekstern underviser i bl.a. Google Ads. Kort og godt: I er i trygge hænder!

Før Google Ads kurset eller workshoppen afholdes, vil vores ekspert, Thomas Jaskov, gennemgå et eller flere emner, som vi aftaler i tæt dialog med jer. Denne foregående opstartsfase foregår, som nævnt, inden arrangementet afholdes. Det er vores erfaring, at denne fremgangsmåde er den bedste tilgang, hvorpå vi kan sikre, at udbyttet maksimeres for jeres virksomhed.

Af populære emner, som vi ofte plejer at dække på vores Google Ads kurser og workshops, er blandt andet, hvordan man på korrekt vis opsætter en Google Ads konto, hvordan man arbejder med remarketing i Google Ads, hvordan man laver en søgeordsanalyse (læs også artiklen: “Sådan laver du en søgeordsanalyse“), YouTube annoncering, opsætning af dansk Microsoft Ads (Bing Ads), opsætning af mål- og konverteringssporing, konverteringsoptimering (CRO) og meget andet. Det vigtigste for os er, at I får den viden I efterspørger. 

Hvad sprog angår, kan workshoppen afholdes på enten dansk eller engelsk (I træffer beslutningen omkring, hvilket sprog, der vil være bedst for jer. Vi tilpasser naturligvis vores undervisningsmateriale alt efter det valg I har truffet). Programmet plejer typisk at fordeles mellem 1-2 dage, og afholdes på jeres lokation. Det bedste resultat opnås, hvis der er mellem 1-5 deltagere i Google Ads workshoppen.

Workshoppen fungerer som regel ved at Thomas fortæller, forklarer, giver eksempler og tillader alle slags spørgsmål. På den måde sikrer vi, at alle får en god forståelse for den vigtige viden, som kan bruges i organisationen lige efter workshoppen er ovre. Ønsker man også at være mere hands-on i workshoppen og en mere direkte deltagelse undervejs, kan vi også arrangere praktiske opgaver til deltagerne. Dette vil vi selvfølgelig afdække undervejs i dialogen. Skulle I have helt konkrete udfordringer i jeres Google Ads konto, eller har et ønske om højere konverteringsrater, så kan vi naturligvis også tage udgangspunkt i dette, og komme med løsningsforslag og ideer.

Er en dansk Google Ads Workshop noget for jer?

Det smarte ved et dansk Google Ads kursus eller en workshop er, at I fremadrettet undgår at skulle bestille et Google Ads bureau i tide og utide, da I selv får værktøjerne og den viden, som muliggør, at I kan udføre de pågældende opgaver selv. Det kan derfor være en rigtig god langsigtet investering at øge vidensniveauet blandt medarbejderne. Samtidigt fortæller vores erfaring os, at medarbejderne typisk finder disse workshops interessante og spændende. Medarbejderne lærer praktiske egenskaber, de kan tage med videre når de skal arbejde med Google Ads igen. Hvis I tænker at en dansk SEO workshop (SEO kursus) er mere det I har behov for, så er det naturligvis også noget vi kan hjælpe jer med. Både dansk Google Ads og dansk SEO er nemlig vores absolutte spidskompetencer, og vi afholder også kurser og workshops i SEO.

Hvis en Google Ads workshop lyder interessant for dig må du ikke tøve med at kontakte os i dag for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation med at få løftet vidensniveauet, så I bliver endnu bedre til at bruge Google Ads i hverdagen.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere