Google Ads Workshop

Google Ads Workshop

En Google Ads (AdWords) workshop kan vise sig at være ekstremt givende for din virksomhed og de ansatte, idet Google Ads er et uhyre vigtigt værktøj i forbindelse med online markedsføring. Ved at øge vidensniveauet i din organisation skabes der mulighed for at øge afkastet af de investerede midler i Google Ads, idet de ansvarlige bliver endnu bedre til at bruge det. Workshops bliver afholdt af vores fantastiske Thomas Jaskov, som kommer ud til Jeres virksomhed. Workshoppen fungerer som regel ved at Thomas fortæller, forklarer, giver eksempler og tillader alle slags spørgsmål. På den måde sikrer vi, at alle får internaliseret den vigtige viden, som kan bruges i organisationen lige efter workshoppen er ovre. Ønsker man også at få en direkte deltagelse undervejs kan vi også arrangere praktiske opgaver til deltagerne, hvilket vi selvfølgelig kan afdække undervejs i dialogen. Det smarte ved en workshop er, at I undgår at skulle bestille dyre konsulenttimer i tide og utide, da I selv får værktøjerne som muliggør at I kan udføre de pågældende opgaver selv. Det kan derfor være en rigtig god langsigtet investering at øge vidensniveauet blandt medarbejderne, samtidigt med at vores erfaring fortæller at medarbejderne typisk finder disse workshops interessante og spændende, hvor de lærer praktiske egenskaber, de kan tage med videre til når de skal arbejde med Google Ads igen. Hvis en Google Ads workshop lyder interessant for dig må du ikke tøve med at kontakte os i dag for at få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din organisation med at få løftet vidensniveauet, så I bliver endnu bedre til at bruge Google Ads i hverdagen.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som jeres SEO- og Google Ads-partner er I garanteret:

Højt serviceniveau.

Månedlig afrapportering. Hurtige svartider. Vi er venlige og smilende

Fokus på kvalitet.

Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet

Datadrevet tilgang.

Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests

SEO- og Google Ads bureau.

Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads

Ingen bindingsperioder.

Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en dialog omkring jeres ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra jer!

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & Google Ads Specialist
+45 30111235
thomas@jaskovconsult.dk
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere