Google Ads (AdWords)

Har du i forvejen en hjemmeside har du garanteret stødt på begrebet AdWords, enten blandt dine kolleger eller ved at få reklamer omhandlende ydelsen. Måske har du endda allerede en igangværende AdWords kampagne, som du håber bringer kunder eller læsere i web-butikken. Desværre kan AdWords være rigtig svært at sætte helt rigtigt op, da det afhænger af mange forskellige parametre at få skabt den helt rigtige AdWords kampagne. Skyder man med spredehagl risikerer man at spilde en masse penge på kampagner, der ikke giver noget rentabelt resultat, og i værste fald kan man blive afskrækket fra at benytte AdWords igen. Hos Jaskov Consult er vi heldigvis eksperter i AdWords og vil rigtig gerne hjælpe dig med at få skræddersyet en kampagne, så du får brugt dit marketingsbudget på den helt rigtige måde. Kontakt os, hvis du ønsker at få mere at vide.

Ved at købe vores AdWords hjælp tilbyder vi dig services såsom kontoopsætning, A/B testing, søgeordsanalyser, konverteringsfrekvens, support, afrapportering og meget mere. At lave forarbejdet før man sætter sin AdWords kampagne i gang er helt afgørende for, hvor succesfuld kampagnen bliver. Ved at finde de helt rigtige keywords, kan man spare utrolig mange penge på lang sigt. Hos Jaskov Consult kan vi desuden hjælpe dig med at træffe valget mellem PPC eller CPA annoncering, og ønsker du det tilbyder vi også en længere samarbejdsaftale, hvor vi administrerer din AdWords konto for dig.

En succesfuld AdWords kampagne er både profitabel for dig, og sørger for, at din hjemmeside bliver vist i toppen af Googles søgeresultater over for det helt rigtige publikum. Koblet sammen med en af vores andre services, såsom søgemaskineoptimering, vil du også øge din organiske tilstedeværelse. Hermed har du et rigtig fornuftigt udgangspunkt for at sætte turbo på dine næstkommende marketings-kampagner, og opnå en endnu højere grad af konverteringer. At finde de helt rigtige søgeord kan dog være en længerevarende proces, alt afhængig af, hvilken branche din virksomhed befinder sig i. En branche, der oplever en høj konkurrence på mange af de mest populære søgeord vil alt andet lige medføre en høj pris per klik, hvilket kan være problematisk, hvis man er en lille virksomhed, der forsøger at slå igennem på markedet. Vi har dog mange års erfaring med AdWords, og vil højst sandsynligt kunne hjælpe dig, uanset hvilken branche du befinder dig i. Som regel kortlægger vi din branches mest optimale søgeord ved hjælp af en såkaldt søgeordsanalyse.

At overlade tiltroen til os kræver selvfølgelig tillid, hvilket vi håber på at kunne skabe ved hjælp af en vedvarende dialog, som foregår imens arbejdet står på. Vi tror på, at det bedste resultat skabes i samarbejde, og vi forklarer gerne vores fremgangsmåde to gange, hvis det hele bliver for teknisk. Ønsker du at læse mere om vores samarbejde med tidligere kunder kan dette findes under menupunktet kundereferencer. Vi tilbyder desuden en tilfredshedsgaranti der betyder, at du ikke betaler for noget før du er tilfreds med resultatet – i forbindelse med AdWords skal vi dog pointere, at eventuelle kampagnekroner bliver egenbetalt, men vi hjælper hjertens gerne med at sørge for, at disse kampagnekroner bliver givet ud på bedst mulig vis, så du får ramt det helt rigtige publikum.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & AdWords?

Med Jaskov Consult ApS som din SEO- og Google AdWords samarbejdspartner er du garanteret:

  • Højt serviceniveau. Månedlig afrapportering. Max. 24-timers svartid. Venlige og smilende
  • Fokus på kvalitet. Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet
  • Datadrevet tilgang. Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests
  • SEO- og AdWords bureau. Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og AdWords
  • Ingen bindingsperioder. Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en uforpligtende dialog omkring dine ønsker og løsningsmuligheder.

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior SEO & AdWords Specialist

+45 30111235

thomas@jaskovconsult.dk