Webanalyse

At have en webshop, blog eller hjemmeside er én ting. At være i stand til at bearbejde den data, som brug af din hjemmeside medfører er en helt anden. Ved at være i stand til at drage nytte af de mange forskellige datapunkter, som interaktion med dit website giver kan du på forhånd vide, på hvilke områder din hjemmeside klarer sig bedst.

Det mest brugte værktøj til at analysere sin hjemmeside er det såkaldte Google Analytics. Værktøjet kan være meget overvældende og intimiderende ved første øjekast, men det indeholder et hav af muligheder for indblik i, hvordan dine læsere interagerer med websitet, hvilket er uvurderligt i en marketings sammenhæng. Hos Jaskov Consult er vi eksperter i at bruge Google Analytics, og hvis du ønsker det kan vi få dig og din hjemmeside up-to-speed, således du bliver i stand til at drage nytte af de mange forskellige værktøjer, som Google Analytics tilbyder. Ved at bruge dette værktøj aktivt kan du være i stand til at opsætte mål, få viden om dine brugere (alder, lokation, interaktion), remarketing, at lave søgeordsanalyser og meget mere. Netop denne mulighed for at kunne ”tracke” dine brugere er ekstremt værdifuld, da du uden denne funktionalitet falmer i blinde, når marketings strategier skal føres ud i livet.

Vi tilbyder services såsom Google Analytics kontoopsætning, AdWords integration, opsætning af de helt rigtige mål, implementering af Google Analytics sporingskode, support, afrapportering og meget mere. Er du interesseret i at få hjælp til Google Analytics må du endelig ikke vente med at kontakte os.

Det fedeste ved Google Analytics er, at det er helt gratis at bruge. Hvis du ikke allerede har kigget på integration af Analytics med dit website anbefaler vi på det stærkeste at du kommer i gang, da det er et af de mæst værdifulde værktøj, når du skal arbejde med søgemaskineoptimering af dit website. Ved at kunne få indblik i dine læseres ageren har du langt nemmere ved at kunne skræddersy de helt rigtige AdWords kampagner, og du finder desuden ud af, hvilket slags indhold eller produkter, som dine læsere bedst kan lide.

Som alt andet inden for digital marketing er Google Analytics også meget afhængig af, hvilken branche din virksomhed befinder sig inden for. Analytics værktøjet tilbyder en forskellig funktionalitet, alt afhængig af branchen. Hos Jaskov Consult hjælper vi dig med at få redegjort hvilke muligheder din virksomhed har for at benytte værktøjet, og hjælper desuden også gerne med at rapportere over de vigtigste indikatorer ugentligt eller månedligt, alt efter behov.

Som ved alle andre af vores services tilbyder vi en 100% tilfredshedsgaranti der betyder, at du ikke betaler en rød øre, før du er tilfreds med vores indsats. Ønsker du at lære os lidt bedre at kende, før du etablerer kontakt er du velkommen til at kigge forbi vores Om Os side, hvor du også kan finde medarbejderne, der sidder klar til at hjælpe dig med hvad som helst inden for online marketing.

Hvorfor vælge Jaskov Consult til SEO & Google Ads?

Med Jaskov Consult ApS som din SEO- og Google Ads samarbejdspartner er du garanteret:

  • Højt serviceniveau. Månedlig afrapportering. Max. 24-timers svartid. Venlige og smilende
  • Fokus på kvalitet. Vi elsker at skabe gode resultater. Vi har en høj fokus på kvalitet
  • Datadrevet tilgang. Vi følger best-practice indenfor konverteringsoptimering og A/B tests
  • SEO- og Google Ads bureau. Vi er specialister med 10+ års erfaring indenfor SEO og Google Ads (AdWords)
  • Ingen bindingsperioder. Du risikerer ikke at hænge på en fast månedlig regning hos os

Interesseret i et samarbejde? Kontakt os her eller ring på 30111235 for en uforpligtende dialog omkring dine ønsker og løsningsmuligheder.

Vil du vide mere?

Thomas Jaskov

Senior Google Ads & SEO Specialist

+45 30111235

thomas@jaskovconsult.dk