Medarbejdere

Thomas Jaskov

Senior SEO & AdWords Specialist

Thomas Jaskov er en Senior SEO/SEM Specialist, med 10+ års erfaring med SEO, Google AdWords, Google Analytics og Konverteringoptimering. Han er er fuldt certificeret i AdWords, Google Analytics og Bing Ads, og er derudover forfatter til den populære bog “Godt i gang med Google AdWords“. Thomas bor i København med sin kone og deres lille søde datter, Sarah.

Lasse Munk

Jr. Digital Marketing Specialist

Lasse Munks primære kompetencer ligger inden for de tekniske aspekter af SEO. Han nørder gerne længe med analyser, så kunden får det bedst mulige udgangspunkt for optimering. Lasse er oprindeligt fra Østjylland, men flyttede til København i forbindelse med studiestart på CBS, hvor han i dag læser en bachelor i Erhvervsøkonomi og IT.

Frederik

Frederik Emil Gustafsson

Jr. Digital Marketing Specialist

Frederik Emil Gustafsson arbejder som Jr. Digital Marketing Specialist hos Jaskov Consult ApS. Han har arbejdet med online marketing siden 2015, og har især haft stort fokus på SEO. Frederik er oprindeligt fra Nordsjælland, men er nu bosiddende i København, hvor han læser på CBS.

Igor Bondarenko

Senior Web Developer

Igor Bondarenko er en Senior Webudvikler med 10+ års erfaring med Webudvikling, PHP, MySQL, HTML, CSS og JavaScript. Han er specialiseret i WordPress, har udviklet en masse WordPress-plugins og færdiggjort over 50+ projekter. Igor er født i Ukraine, bor nu i Polen med sin kone og deres tre fantastiske børn.