Medarbejdere

Thomas Jaskov

Senior SEO & AdWords Specialist

Thomas Jaskov er SEO og AdWords Specialist, med 10+ års erfaring indenfor SEO, Google AdWords, Google Analytics og Konverteringoptimering. Han er er fuldt certificeret i AdWords, Google Analytics og Bing Ads, og er forfatter til den populære bog “Godt i gang med Google AdWords“.

Lasse Munk

Jr. Digital Marketing Specialist

Lasse Munks primære kompetencer ligger inden for teknisk SEO. Han nørder gerne længe med analyser, så kunden får det bedst mulige udgangspunkt for optimering. Lasse er oprindeligt fra Jylland, men flyttede til København i forbindelse med studiestart på CBS.

Frederik

Frederik Emil Gustafsson

Jr. Digital Marketing Specialist

Frederik Emil Gustafsson arbejder som Jr. Digital Marketing Specialist hos Jaskov Consult ApS. Han har arbejdet med online marketing siden 2015, og har især haft stort fokus på SEO. Frederik er oprindeligt fra Nordsjælland, men er nu bosiddende i København, hvor han læser på CBS.

Ljupka Andonovska

Grafisk Designer

Ljupka Andonovska er en Grafisk Designer (webdesign, logo design, bannere, ikoner, grafik osv.) med mere end 5 års erfaring. Hun elsker at skabe rene linjer og smukke designs. Ljupka arbejder med grafisk design, webdesign og UI/UX design til web- og mobile platforme. Hun bor i Skopje i Makedonien.

Igor Bondarenko

Senior Webudvikler

Igor Bondarenko er en Senior Webudvikler med 10+ års erfaring med Webudvikling, PHP, MySQL, HTML, CSS og JavaScript. Han er specialiseret i WordPress, har udviklet en masse WordPress-plugins og færdiggjort over 50+ projekter. Igor er født i Ukraine, og bor nu i Polen.

Vores nye kollega?

Digital Marketing Specialist

Hos Jaskov Consult ApS er vi altid interesseret i at blive kontaktet af dygtige kandidater, med passion for digital markedsføring, herunder SEO, AdWords og Google Analytics. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til thomas@jaskovconsult.dk