Medarbejdere

Thomas Jaskov

Senior SEO & AdWords Specialist

Thomas Jaskov er SEO og AdWords Specialist, med 10+ års erfaring indenfor SEO, Google AdWords, Google Analytics og Konverteringoptimering. Han er er fuldt certificeret i AdWords, Google Analytics og Bing Ads, og er forfatter til den populære bog “Godt i gang med Google AdWords“.

Christina Nelson Sahlberg

Content Specialist / Tekstforfatter

Christina Sahlberg er vores Content Specialist. Hun har tidligere arbejdet med kommunikation, med primært fokus på kampagner. Christina er uddannet cand.ling.merc fra CBS og er bosat i Søborg, lige uden for København.

Igor Bondarenko

Senior Webudvikler

Igor Bondarenko er en Senior Webudvikler med 10+ års erfaring med Webudvikling, PHP, MySQL, HTML, CSS og JavaScript. Han er specialiseret i WordPress, har udviklet en masse WordPress-plugins og færdiggjort over 50+ projekter. Igor er født i Ukraine, og bor nu i Polen.

Ruben Stochholm

Ruben Stochholm

Digital Marketing Specialist

Ruben er uddannet PBa. i International handel og marketing og har arbejdet med online marketing siden 2003.
Hans hovedområder er: Google Ads, SEO og linkbuilding.
Hans mantra er, at SEO skal give mening.

Goran Radeski

Senior Grafisk Designer

Goran Radeski er Senior Grafisk Designer (webdesign, logo design, bannere, ikoner, grafik osv.) med mere end 8 års erfaring. Han elsker at skabe rene linjer og smukke designs. Goran arbejder med grafisk design, webdesign og UI/UX design til web- og mobile platforme. Han bor i Ohrid i Makedonien.

Vores nye kollega?

Digital Marketing Specialist

Hos Jaskov Consult ApS er vi altid interesseret i at blive kontaktet af dygtige kandidater, med passion for digital markedsføring, herunder SEO, AdWords og Google Analytics. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til thomas@jaskovconsult.dk