Tak for et fantastisk 2018

Tak for et fantastisk 2018

Tak for et fantastisk 2018!

2018 har været et fantastisk år for mit lille SEO- og Google Ads bureau i København, Jaskov Consult ApS:

– Vi havde et rigtig travlt 2018 med masse kundeopgaver, og voksede både top- og bundlinjen for hele året (2018 vs. 2017), med over 30%. Det er en vækst vi er rigtigt stolte over.

– Vi har fejret 5 års jubilæum, som SEO- og Google Ads bureau.

– Vi har et stærkt og dygtigt team på 5 (du kan se vores team her).

– 5 år i træk med stærke tal i både top- og bundlinje.

– Vi har i hjulpet både danske- samt internationale virksomheder med opgaver indenfor SEO, Google Ads, Google Analytics opsætning, opbygning af nye SEO-venlige WordPress hjemmesider samt konverteringsoptimering (CRO).

– Jaskov Consult ApS fastholder sin positive status som officielt “Google Partner Bureau”.

– Det vigtigste af alt er dog, at vi 5. år i træk har 100% kundetilfredshed (5.0 ud af 5.0 i feedback fra alle vores kunder).

Opstart af en ny virksomhed er meget risikabelt, og jeg har været utroligt heldig. Mit fokus for 2019 vil fortsat være “100% glade kunder”. Det tror jeg, at vi får ved “at lytte til vores kunder” og “levere det vi lover”. Derfor vil jeg ikke ændre på noget i 2019. Vi fortsætter, hvor vi slap, og vil gøre vores bedste for at yde en endnu bedre service i 2019!

Kærlig hilsen,

Thomas Jaskov

Del denne artikel

Du ville måske også kunne lide

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere