SEO bureau i København

SEO bureau i København

Leder du efter et SEO bureau i København? Hos Jaskov Consult ApS har vi over 10 års erfaring med dansk SEO (søgemaskineoptimering). Bureauet drives af vores Senior SEO- og Google Ads (Adwords) specialist, Thomas Jaskov, som bor i Virum, der ligger i Storkøbenhavn. 

Vi kan hjælpe dig med alle aspekter af SEO, hvad enten det drejer sig om at få bygget en SEO-venlig WordPress hjemmeside helt fra bunden, eller andre former for SEO, såsom teknisk SEO, udarbejdelse af SEO-tekster, udarbejdelse af SEO-venlige titles og meta descriptions, linkbuilding, eller udarbejdelse af en SEO-rapport, der viser dig præcist, hvad der trænger til at blive forbedret på din hjemmeside. 

Vi arbejder i København og omegn 

De fleste af vores kunder er virksomheder med kontor i København og omegn. Vi dækker København og de kommuner, som grænser op til København. Men vi har dog også taget opgaver og afholdt SEO-kurser på Fyn og Jylland, og det gør vi også i fremtiden. Og derudover servicerer vi også mange kunder i udlandet, som ønsker SEO på det danske marked. 

Sådan arbejder vi med SEO 

Det hele starter med en samtale, hvor vi taler om jeres behov, og hvordan vi kan hjælpe jer. Det er et vigtigt skridt i SEO-processen at forstå kundens udgangspunkt, ønsker og behov, så vi bedst muligt kan skræddersy lige præcist den løsning som hjælper bedst, og vil give den mest positive effekt. 

Efterfølgende aftaler vi opgavens størrelse. Vi arbejder ofte på faste aftaler, som kører henover flere måneder. Nogle projekter er af mindre karakter, og kan afgrænses til at køre i en kortere periode. Vi præsenterer projektet for kunden, og når vi har fået et grønt lys, så går vi i gang med arbejdet. 

Er SEO en god investering? 

I gamle dage fandtes der telefonbogen og “De gule sider”. I dag søger de fleste mennesker i søgemaskiner såsom Google eller Bing. Det betyder, at hvis ikke du er synlig i søgemaskinerne, så bliver du ikke fundet. Det gør dine konkurrenter til gengæld. Dine konkurrenter får gratis trafik i Google. Det gør du ikke. 

Hvis du gerne vil stå stærkt i markedet, og være mere synlig i Google, er SEO vejen frem. 

Det kræver noget arbejde at komme til tops i Google, og det koster derfor også noget at komme igang. Afkastet er dog ofte også langsigtet, og du kan ofte nyde effekten af de gode søgeordspositioner og den gratis trafik fra Google, flere år i fremtiden. 

Vi er dit SEO-bureau i København 

Der er rigtig mange gode grunde til at komme i gang med SEO. Den vigtigste er, at du gerne vil udbygge din forretning, og have mere gratis trafik, og dermed også flere kunder til din hjemmeside eller webshop. Er du klar til at komme igang med SEO? Leder du efter et SEO-bureau i København? Så tøv ikke med at kontakte Jaskov Consult, så vi kan komme igang med at skabe bedre synlighed for jer på internettet. Vi ser frem til samarbejdet.

Billedmateriale: Freepik.com

Del denne artikel

Du ville måske også kunne lide

Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse på vores website. Ved at benytte dette website, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere