SEO bureau København

SEO bureau i København

Leder du efter et SEO bureau i København? Hos Jaskov Consult ApS har vi over 10 års erfaring med SEO (søgemaskineoptimering). Bureauet drives af vores Senior SEO- og Google Ads (Adwords) konsulent, Thomas Jaskov, som bor i Virum, der ligger i Storkøbenhavn. Udover SEO, så hjælper vi også med Google Ads (Adwords), Google Analytics, Web Design og WordPress SEO optimering samt konverteringsoptimering.

Vi kan hjælpe dig med alle aspekter af SEO, hvad enten det drejer sig om at få bygget en SEO-venlig WordPress hjemmeside helt fra bunden, eller andre former for SEO, såsom teknisk SEO, udarbejdelse af SEO-tekster, udarbejdelse af SEO-venlige titles og meta descriptions, linkbuilding, eller udarbejdelse af en SEO-rapport, der viser dig præcist, hvad der trænger til at blive forbedret på din hjemmeside.

Vi arbejder i København og omegn

De fleste af vores kunder er virksomheder med kontor i København og omegn. Vi dækker København og de kommuner, som grænser op til København. Men vi har dog også taget opgaver og afholdt SEO-kurser på Fyn og Jylland, og det gør vi også i fremtiden. Og derudover servicerer vi også mange kunder i udlandet, som ønsker SEO på det danske marked.

Sådan arbejder vi med SEO

Det hele starter med en samtale, hvor vi taler om jeres behov, og hvordan vi kan hjælpe jer. Det er et vigtigt skridt i SEO-processen at forstå kundens udgangspunkt, ønsker og behov, så vi bedst muligt kan skræddersy lige præcist den løsning som hjælper bedst, og vil give den mest positive effekt.

Efterfølgende aftaler vi opgavens størrelse. Vi arbejder ofte på faste aftaler, som kører henover flere måneder. Nogle projekter er af mindre karakter, og kan afgrænses til at køre i en kortere periode. Vi præsenterer projektet for kunden, og når vi har fået et grønt lys, så går vi i gang med arbejdet.

Er SEO en god investering?

I gamle dage fandtes der telefonbogen og “De gule sider”. I dag søger de fleste mennesker i søgemaskiner såsom Google eller Bing. Det betyder, at hvis ikke du er synlig i søgemaskinerne, så bliver du ikke fundet. Det gør dine konkurrenter til gengæld. Dine konkurrenter får gratis trafik i Google. Det gør du ikke.

Hvis du gerne vil stå stærkt i markedet, og være mere synlig i Google, er SEO vejen frem.

Det kræver noget arbejde at komme til tops i Google, og det koster derfor også noget at komme igang. Afkastet er dog ofte også langsigtet, og du kan ofte nyde effekten af de gode søgeordspositioner og den gratis trafik fra Google, flere år i fremtiden.

Dit SEO-bureau i København

Der er rigtig mange gode grunde til at komme i gang med SEO. Den vigtigste er, at du gerne vil udbygge din forretning, og have mere gratis trafik, og dermed også flere kunder til din hjemmeside eller webshop.

Er du klar til at komme igang med SEO? Leder du efter et SEO-bureau i København? Så tøv ikke med at kontakte Jaskov Consult, så vi kan komme igang med at skabe bedre synlighed for jer på internettet. Vi ser frem til samarbejdet.

Tak for et fantastisk 2018

Tak for et fantastisk 2018!

2018 har været et fantastisk år for mit lille SEO- og Google Ads bureau, Jaskov Consult ApS:

– Vi havde et rigtig travlt 2018 med masse kundeopgaver, og voksede både top- og bundlinjen for hele året (2018 vs. 2017), med over 30%. Det er en vækst vi er rigtigt stolte over. Læs mere

Saadan skriver du succesfuldt til nettet

Sådan Skriver Du Succesfuldt til Nettet

At skrive til nettet er ikke så forskelligt fra at skrive til tryk. Begge dele går ud på at fange læserens opmærksomhed og trænge igennem med sit budskab.

Alligevel er der nogle særlige ting, som du bør være opmærksom på, hvis du vil skrive vellykkede tekster til nettet. Her er ti simple råd at følge, som alle hjælper med at skærpe dine tekster. Læs mere

Hvad er SEO

Hvad er SEO?

SEO, eller Search Engine Optimization (Søgemaskineoptimering på dansk), er nærmest blevet til et buzzword, som nævnes i utallige sammenhænge. Men hvad er SEO egentlig? SEO er en værktøjskasse, som du kan benytte til at optimere dit eller en andens website så søgemaskiner har nemmere ved at indeksere og kategorisere. Ud over at gøre søgemaskinernes arbejde lettere, giver det også dig en gevinst i form af, at potentielle kunder eller læsere har lettere ved at finde dig. Sagt på anden vis vil en søgemaskine efter veludført SEO kunne præsentere din hjemmeside i forbindelse med relevante søgeord.

Læs mere

SEO Ordbog

SEO Ordbog

Når man arbejder med søgemaskineoptimering (SEO) kan man støde på et eller flere ord, som man aldrig nogensinde har set før. Vi skabte derfor denne ordbog for at hjælpe dig med at kunne danne et overblik over de mest almindelige udtryk med en dertilhørende kort beskrivelse. Vi håber, at du nyder godt af ordbogen, og at den hjælper dig et skridt på vejen mod at blive en SEO ekspert!

Læs mere

Sådan laver du en søgeordsanalyse cover photo

Sådan laver du en Søgeordsanalyse

Der er slet ingen tvivl om at en søgeordsanalyse (keyword research) er en meget vigtig del af din online marketing strategi. Hvis du ikke allerede er opmærksom på dette, er det på tide at læse op på netop dette emne. Der findes et hav af forskellige metoder til at foretage søgeordsanalyser. Denne artikel er et bud på hvordan dette kan gøres med en simpel og effektiv metode, og er bla. en metode vi selv har benyttet med stor succes her hos Jaskov Consult. Læs mere

hvad er linkbuilding cover

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding bliver igen og igen påpeget som et af de vigtigste værktøjer til at forøge kunders kendskab til ens hjemmeside. Grunden til dette er, at linkbuilding forøger din hjemmesides troværdighed, hvilket Google og andre søgemaskiner belønner ved at rykke dig højere op i søgeresultaterne. Ud over at forøge din hjemmesides troværdighed har linkbuilding også den fordel, at en højere andel af indgående links kan medføre, at du får et betydeligt løft i trafikken til din side.

Læs mere

teknisk seo rapport billede

Hvad er en Teknisk SEO Rapport?

En teknisk SEO rapport er en vigtig dokumentation, når en kunde skal præsenteres for optimeringspunkter på deres website. En sådan teknisk SEO rapport indeholder typisk en analyse, hvor vi ved hjælp af Screaming Frog SEO Spider værktøjet har crawlet kundens website og fundet relevante steder, hvor der kan optimeres.

Hvis du ikke har erfaring med at anvende det nævnte værktøj anbefaler vi, at du læser vores guide.

Læs mere

hvordan laver man en teknisk seo analyse

Hvordan laver man en Teknisk SEO Analyse?

En teknisk SEO analyse, er noget, som mange af vores kunder efterspørger, da man herved danner et udgangspunkt, hvorfra det er muligt at optimere.

Vores foretrukne værktøj til at foretage en teknisk SEO analyse er det såkaldte Screaming Frog SEO Spider Tool, og vi vil i denne guide hjælpe dig til at kunne få den fundamentale viden omkring værktøjet, for at kunne foretage de samme analyser, som vi gør i vores daglige arbejde.

Læs mere

Guide til opsætning af Wordpress

Guide til opsætning af en WordPress webshop med One.com

Hvis du skal have en hjemmeside og en lille webshop, så vil jeg anbefale følgende process, som vi har god erfaring med:

1: Du køber et domæne + hosting hos One.com (vi bruger selv One.com, og er rigtig glad for dem… du kan naturligvis også vælge hundredvis af andre udbydere, men nu er det altså dem som jeg kender, og er glad for, så derfor min anbefaling af One.com) Læs mere